Back to the 60's II

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Basisprijs: € 20
En nog een sixties-hits marathon met Herman’s Hermits (No Milk Today), The Merseybeats (Wishin' and Hopin'?) mét Tony Crane en New Amen Corner dat Chris Montez en Brian Hyland begeleidt.

De Britse popgroep Herman’s Hermits had een pak hits in de sixties, zoals I'm Into Something Good, No Milk Today en Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter. De band toert nog altijd rond met de originele drummer Barry Whitwam, die samen met drie extra muzikanten de oude nummers nog altijd even fris en aanstekelijk brengt als toen. Ook zij waren al enkele keren te gast op vorige Back to the Sixties-edities en kregen– net als The Fortunes – een minutenlange staande ovatie, op algemeen verzoek zijn ze er dus ook deze keer weer bij!

The Merseybeats is een Britse popgroep, opgericht in 1961 in Liverpool. De naam kwam uiteraard van de Merseybeat, de typische muziekstijl van Liverpool in die jaren. De groep had een paar hits in 1964. Ze werd opgeheven in 1966, maar heropgericht in 1993 en bestaat nog steeds. Ze stonden bekend als de ‘best geklede groep’ van de vroege jaren zestig en traden vele malen samen met The Beatles op in de Cavern Club. Brian Epstein is zelfs nog een tijd hun manager geweest. Wishin' and Hopin'?en I Think Of You zijn twee van hun grootste hits. Gitarist en zanger Tony Crane was er bij van in het begin en komt ook naar Leopoldsburg, hiermee zijn zij voor het eerst in ons land te gast!

Bend Me Shape MeHigh in the SkyHello Susie en natuurlijk (If Paradise Is) Half as Nice zijn de grootste sixtieshits van Amen Corner, de groep uit Cardiff in Wales. Nu, zovele jaren en groepswisselingen later, noemen ze zich New Amen Corner omdat de band helemaal werd vernieuwd, met muzikanten uit verschillende bekende sixtiesbands, zoals Leroy Small van The Small Faces. Zanger Glenn Leon is bovendien een begenadigd imitator van de onsterfelijke crooner Tom Jones. Sluit je ogen en het lijkt alsof de échte voor je staat!

Op algemene aanvraag komen ook Chris Montez (Let’s Dance) en Brian Hyland (Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini en Sealed with a Kiss) nog eens langs! Vorig jaar verbluften ze iedereen en kregen ze een verdiende staande ovatie.