Kunstmarkt

Praktische informatie

Wanneer

Op zaterdag 3 juni van 13u tot 18u kan je onze jaarlijkse kunstmarkt bezoeken rondom ons cultuurcentrum. Je schrijft er ook in voor de nieuwe cursussen en workshops!

Op zaterdag 3 juni – tussen 13u en 18u – vindt rondom cc Leopoldsburg de jaarlijkse kunstmarkt plaats. Je flaneert er tussen een 100tal kleurrijke kraampjes vol creatieve spullen (op ambachtelijke wijze gemaakt van juwelen tot keramiek en houtsnijwerk) en geniet er van toffe demo’s.

Je kan ter plaatse (en online) inschrijven voor onze nieuwe cursussen en in het najaar. Meer zelfs: je geniet tijdens de kunstmarkt van een fikse korting en kan een babbeltje slaan met onze lesgevers in en rond de nieuwe Creatieve Ateliers in het cultuurcentrum!

Ontdek het volledige vormingsprogramma vanaf midden mei op deze website (onder ‘vorming’) of in de nieuwe vormingsbrochure.

In het kader van Kamp Knalt zijn er naast onze kunstmarkt nog tal van andere activiteiten die het centrum van Leopoldsburg doen bruisen; muziekoptredens op het Koning Albert I-plein, stratenloop, kinderanimatie en braderie in de centrumstraten.

16.00 - 17.00 uur: Band 4 kids
18.00 uur: Maya De Bij | Bumba
19.00 - 20.00 uur: Auwguerke
21.00 - 22.30 uur: Duplicate
23.30 - 00.45 uur: Les Truttes
01.00 uur: Vuurwerk

Een proevertje van de standhouders van dit jaar vind je bovenaan.

Meer weten? Volg de Facebookpagina van onze Kunstmarkt of die van Kamp Knalt en krijg alle nieuwtjes heet van de naald!