Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Clara Cleymans & gast - Kleinkunsteiland: de klassiekers - UITVERKOCHT!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Actieprijs: € 24
Voorverkoopprijs: € 25
Basisprijs: € 26
Abopas 2017-2018: € 23
Leopas 2017- 2018: € 23
Drie muzikanten en vier zangers – met één verrassingsgast van formaat! – brengen klassiekers van Boudewijn de Groot, Wim Sonneveld en Robert Long, maar ook Gorki en Noordkaap.

Première voor Vlaanderen!

Na het succes van de vorige drie edities presenteren we u met gepaste trots een nieuw Kleinkunsteiland! Drie charismatische muzikanten staan opnieuw te trappelen om solo, samen of in duet de kleinkunstkassiekers van vroeger en nu te vertolken: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Clara Cleymans.

Hun eigenzinnige en geestige interpretaties zullen niemand onberoerd laten. De begeleidingsband o.l.v. Jo Mahieu maakt het plaatje compleet. Alsof dit nog niet voldoende is, staat bij elk optreden een waarlijk groot artiest uit de kleinkunstwereld mee op het podium. Wie deze absolute topper, deze ‘klassieker’ zal zijn, blijft een verrassing.

Het gezelschap haalt zeker van onder het stof: hits van Boudewijn de Groot, Wim Sonneveld, enz. Maar ook nummers die in latere jaren gemaakt zijn en reeds tot de klassiekers behoren, komen aan bod. Denk aan Noordkaap, Gorki, Wigbert, … .

Je wil je laten onderdompelen in de sfeer van deze nostalgische liedjescarrousel? Je wil dé kleinkunstklassiekers nog eens terug horen? Je bent benieuwd wie de kleinkunstenaar, de ‘klassieker’ is die mee op het podium staat? Kom dan zeker naar een voorstelling van ‘Kleinkunsteiland’! Je zal in excellent gezelschap vertoeven!

Ontdek hier Kleinkunsteiland in een van zijn vorige edities! Met o.a. Lucas Van den Eynde en Jelle Cleymans.