SHOW COMEDY CONCERT THEATER
   
vrij 21 april '17 | 20u15  
   
Ladies of the Sixties
HERNEMING

Terug op verzoek, na de volledig uitverkochte show in september 2015!

Na het succes van Ladies of the Fifties, springen vier topzangeressen, waaronder de Kampse Maria Plessers, tien jaar vooruit in de tijd. Elke muziekliefhebber is het er over eens: de sixties was het meest opwindende decennium van de 20ste eeuw!

Boeiend, omdat de muziek uit de jaren zestig belangrijk is geweest voor de evolutie van de popmuziek. Nieuwe genres en stijlen werden gepromoot door talloze muziekprogramma’s op het televisietoestel, dat uit geen enkele Belgische huiskamer meer weg te denken was. Boeiend, omdat de muziek, net als de jeugd, verwilderde en protesteerde. Muziekteksten worden stouter, kleding kleurrijker en kapsels volumineuzer.

De Ladies of the Sixties doen een greep uit het meest populaire aanbod van toen: Aretha Franklin, Dionne Warwick, Dusty Springfield, Martha & the Vandellas, Petula Clark, The Supremes zijn maar enkele van de bekende namen wiens nummers de revue passeren.

Begeleid door hun zeskoppige live band wordt er geswingd op de tonen van Respect, Shout, Da Doo Ron Ron, Dancing in the Street, Baby Love…
(Her)ontdek de swingende sixties !

You Can’t Hurry Love van The Supremes, door de Ladies of the Sixties:
Trailer: