SHOW COMEDY CONCERT THEATER
 
zon 11 juni 2017 | 15u  
   
Solidariteitswerking Ons Centrum
Iedereen verdient een goed gevoel

(Org. Ons Centrum & RIMO, i.s.m. CERA en K. Boudewijnstichting)

Een twintigtal vrijdagen lang improviseerden, schreven en repeteerden de spelers van Solidariteitswerking Ons Centrum met veel enthousiasme en plezier hun eerste voorstelling 'Iedereen verdient een goed gevoel'. Een unieke theaterproductie vol humor en herkenbaarheid! Na het succes van hun voorstelling in december, herhalen ze de voorstelling, laatste kans dus om erbij te zijn!

Aan de hand van persoonlijke verhalen en ervaringen vertaalden de spelers op humoristische wijze de vele knelpunten en grote uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken krijgen naar een pakkende voorstelling. Hierin wordt zowel hun eigen verhaal als dat van de hulpverlener belicht. Zijzelf en hun psychische gezondheid staan centraal.

Ons Centrum in Leopoldsburg is sinds januari 2016 een erkende vereniging waar armen het woord nemen. Ons centrum wordt ondersteund door RIMO Limburg, een organisatie voor maatschappelijk werk. Dit theaterstuk  kadert binnen het project 'Oog voor elkaar' met als doel het toegankelijker maken van geestelijke gezondheidszorg voor de meest kwetsbaren.

'Iedereen verdient een goed gevoel' werd begeleid door theatermaker Ingrid Dullens en ondersteund door Karima Boutliss vanuit RIMO Limburg. Bij de voorstelling hoort een dagboekverslag van dit boeiende productietraject met foto's van Mine Dalemans en teksten van Ingrid Dullens.

Na de voorstelling is er een meet & greet met de spelers!

Dit project wordt verder ondersteund door  CERA, de gemeente en CC Leopoldsburg, Koning Boudewijnstichting, CAW en de sector geestelijke gezondheidszorg.
Meer info op www.facebook.com/Ons-Centrum-Solidariteitswerking-Leopoldsburg