SHOW COMEDY CONCERT THEATER
   
don 6 april '17 | 20u15  
   
Jonas Van Geel, Maggie MacNeal, Gert Verhulst & Jelle Cleymans
Pappie loop toch niet zo snel

Lang Leve het Levenslied!!!
Het roert, ontroert, slaat en zalft.
Al meer dan honderd jaar is het levenslied dan ook de kortste route tussen lach en traan. Het weerspiegelt het dagelijks leven via de mooiste melodieën!

En toch: ons collectief geheugen loopt gevaar, brokkelt af… We dreigen die mooie liedjes te bagatelliseren, of nog erger, te vergeten. Hoog tijd dus voor een reddingsplan!

Maggie MacNeal, Gert Verhulst, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans tonen je de ware schoonheid achter één van de meest geplaagde kunstvormen van de Lage Landen!
Alle vier zijn ze gebeten door de meest getormenteerde smartlappen en de geestigste levensliedjes.

Samen met zes fantastische muzikanten trekken ze met slechts één missie doorheen Vlaanderen: het blazoen van het levenslied weer oppoetsen.

Met de nodige dosis humor en de juiste klanken nemen ze u mee in een avond vol melancholie, sentimentaliteit en melodrama. Van Zangeres Zonder Naam tot John Terra, van Tante Leen tot Guido Belcanto. Johnny Jordaan, Johhny Hoes, Willy Alberti, Bobbejaan Schoepen, André Hazes en zoveel anderen: herwaardeer zonder schaamte het repertoire van de allergrootste vertolkers van het levenslied.

Uit de oude doos, Herman van Keeken met zijn hit ‘Pappie loop toch niet zo snel’: