SHOW COMEDY CONCERT THEATER
   
zat 15 april '17 | 20u15  
   
The Adele Project
 

Adele is dichterbij dan ooit !
'Hello', 'Rolling in the deep', 'Someone like you', 'Set fire to the rain', 'Skyfall'... Slechts een kleine greep uit het ongelofelijke repertoire van Adele.

In 'The Adele Project' staat de geweldige muziek en krachtige uitstraling van de jonge Britse zangeres centraal. 

Na groot succes in de Nederlandse theaters komt 'The Adele Project' nu ook naar ons! Jolanda Knecht kruipt in de huid van Adele en gaat samen met haar zevenkoppige band op zoek naar de kracht en de magie van Adele.
De leden van de begeleidingsband schitterden al op het podium met René Froger, Gerard Joling, Anita Meyer en Marco Borsato!
De sensationele en ontroerende theatershow is veel meer dan alleen een eerbetoon aan één van de grootste popsterren uit onze tijd. De band neemt u mee op een verrassende speurtocht naar de kracht en de magie van Adele.

Zangeres Jolanda Knecht – niet voor niets wordt ze ‘de Nederlandse Adele’ genoemd – heeft een natuurlijk talent om zang en entertainment te mixen waarbij gaandeweg Adele op een innemende manier tot leven komt. Je voelt en beleeft alle energie en passie van Adele tijdens deze show, die het verhaal vertelt van de hobbelige weg van Adele op weg naar haar geweldige optreden in de Royal Albert Hall.
Hello!!!

Website: www.adeleproject.nl
Trailer: