SHOW COMEDY CONCERT THEATER
   
zat 8 april '17 | 20u15  
   
The Pink Floyd Sound
 

(Org. Peter Boone Music Productions)

Het onverwachte Pink Floyd album ‘The Endless River’ bracht de muziek weer volop in de belangstelling. En recent volgde het album ‘Rattle that Lock’ van David Gilmour.

De kans dat de band ooit nog live zal optreden lijkt uitgesloten. Een eerbetoon aan deze legendarische band wordt op unieke wijze gebracht door de Nederlandse band The Pink Floyd Sound. Met spectaculaire shows in binnen- en buitenland staat de band inmiddels internationaal bekend als één van de meest authentieke Pink Floyd Tributes. De ademende solo’s, zwierige orgeltonen en psychedelische effecten: het zit er allemaal in. Een wervelende licht- en videoshow maken het audiovisuele spektakel compleet.

The Pink Floyd Sound neemt je in de eerste set mee terug naar de begin tijd van Syd Barret, aangevuld met enkele klassiekers. In de tweede set komen veel bekende songs voorbij van The Wall. Een mooie impressie die door geen enkele liefhebber gemist mag worden.
The Pink Floyd Sound kan inmiddels terugkijken op een reeks van hoogtepunten. Eén daarvan was het optreden in het MECC in Maastricht waarvan de registratie op dvd is verschenen.

Trailer: