SHOW COMEDY CONCERT THEATER
   
zon 2 april '17 | 15u  
   
ZET6
Ik denk | vanaf 7 jaar

(I.s.m. GC De Zeyp & Opening Doors)

Ik denk is een ontroerende  theater/dansvoorstelling met prachtige beelden!

Het is de allereerste theaterversie van het gelijknamige en zeer gekend boek met teksten van Toon Tellegen en prachtige illustraties van Ingrid Godon. Ze ontving  hiervoor de Boekenpauw 2015. De tekeningen uit het boek zijn in de voorstelling te zien!

Het gezelschap van ZET6, de inclusieve kunstenwerkplaats van gemeenschapscentrum De Zeyp in Brussel, speelt deze voorstelling met hart en ziel! Op het toneel: elf personen met een beperking, een danseres en twee acteurs.

De regie is in handen van Caroline Rottier, die zich sinds tien jaar toelegt op het maken van professionele theatervoorstellingen met personen met beperkingen in Brussel, Mortsel en Bergen. De poëzie van de tekeningen van Ingrid Godon en de gevoeligheid en humor in de teksten van Toon Tellegen sluiten zeer mooi aan bij de sfeer waarin zij werkt en vermengen zich prachtig met de belevingswereld van personen met een beperking.

De voorstelling raakt gevoelens als vreugde, verdriet, angst en woede op poëtische wijze aan! Men leert ons dat wij allen verbonden zijn, zonder onderscheid en bovenal MENS! Jong of oud, iedereen welkom!

Regie: Caroline Rottier
Teksten: Toon Tellegen
Beelden/illustraties: Ingrid Godon
Beeldbewerking: Bernaded Dexters
Dans: Lisa Gunstone
Sounddesign: Rob Kanters

Spelers: Sophie De Breuck, Lisa Gunstone, Krijn Hermans, Marjolijn Hummel, Paul- Emmanuel Lienart, Pavel Pauwels, Tomas Pevenage, Wido Platteau, Nena Platteau, Ann-Sophie Schepers, Marc Vanattenhoven, Andy Van Den Broeck, Zoë Verrezen en Bjorn Weymiens

Website: http://www.dezeyp.be/zet6-%E2%80%93-inclusieve-theater-en-danswerking-van-de-zeyp

     

KIDS VANAF 7 JAAR