KINDERTHEATER 2-ater Producties & De Grote Haay | 1,2,3,4 Poppetje van Papier (3-8 jaar)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Actieprijs: € 7,5
Basisprijs: € 8
ABOpas: € 7
LEOpas: € 7
Het begint waar iets nog niets is. Vanuit een levenloos stuk papier kreukelt een nieuw fantasierijk leven vol muziek: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpropt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven. Vol verwondering valt hij van de ene verbazing in de andere en maakt kennis met liefde, humor en verdriet. Zo’n unieke voorstelling krijg je niet elk jaar voorgeschoteld, grijp je kans!

Toen iets nog niets was. Alles heeft een begin en een eind. Maar datzelfde einde is weer een begin van iets nieuws.

Vanuit een levenloos stuk papier kreukelt een nieuw fantasierijk leven: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpropt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven. Op verschillende muziekstijlen nemen de vier manipulatoren de jonge kijkers mee naar het ontstaan van leven, liefde, humor en verdriet.

Het grote publiek leerde de papieren pop kennen in het tv-programma ‘Popster’, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier. Bekijk hier de prachtige auditie, die nu heeft geleid tot een volledige show rond de expressieve papieren pop: 

Over de makers:

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot. Spel: Anniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot. Decor: Marlies Schot. Regie en script: Mark Haayema.

Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer – bekroond met de Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel &Pip). 

Als acteur, poppenspeler en regisseur werkt(e) hij voor Tg Gnaffel, Ro-theater Rotterdam, Holland Opera, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling, Tg Winterberg, NTR en Herman van Veen.

Dennis deed in 2010 mee aan het programma ‘Op zoek naar Zorro’. Sindsdien speelde hij in voorstellingen als WarHorse, Kikker is verliefd, Woezel & Pip, Oma mag ik mijn pop terug? De Vriendelijke Draak en Mamma Mia. Hij regisseerde dit jaar Ciske de Rat voor stichting Treatief en tevens is Dennis als docent verbonden aan de jeugdmusicaltheaterschool Mirakel in Gouda en Oudewater.

  • Speelduur +/- 45 minuten
  • Maximum toeschouwers: 250

Website: www.2ater.nl/projecten/1-2-3-4-poppetje-van-papier/

Trailer: