40 jaar CC

Het wordt een bijzonder jubileumjaar voor het cultuurcentrum: wat 40 jaar geleden begon in een erg bescheiden bezetting is beetje bij beetje uitgegroeid tot een uiterst gezellig en uitgebreid cultuurhuis.

 Je kan vanaf dit seizoen genieten van de prachtig gerenoveerde schouwburg! Met vernieuwde zetels, met nieuwe verlichting en belichting, met airconditioning maar ook met een vernieuwde geluidsinstallatie en geluidsisolatie. De renovatie bleek tijdens deze eerste show al meteen een enorme meerwaarde, zoals alle aanwezigen achteraf wisten te bevestigen.

Er wordt ook volop ingezet op ventilatie en CO2-monitoring. Zo mag en kan het publiek dit seizoen vanaf nu weer volop genieten van het cultuuraanbod in Leopoldsburg.

We gaan dit feestjaar ook niet gewoon laten passeren. We vieren het met tal van activiteiten.

Zo kan je ons feliciteren door een verjaardagskaart te sturen naar het cultuurcentrum (Kastanjedreef 1, 3970 Leopoldsburg) of af te geven aan de balie. Deze worden opgehangen aan onze inkomhal. Kom zeker eens een kijkje nemen!

Wat betekent het cultuurcentrum voor jou? Bezorg ons foto's van je mooiste cc-herinneringen, speel ons je meest memorabele cc-anekdotes door en laat ons weten hoe wij jouw leven hebben beïnvloed. Dit kan via info@ccleopoldsburg.be of natuurlijk aan onze balie tijdens de openingsuren.

Het seizoen gaan we afsluiten met een tof feestje! Hierover later meer.

We verrassen jullie tussendoor graag met leuke acties en promoties. Hou dus zeker onze socials in het oog!