KINDERMUSICAL Academie voor Woord, Muziek en Dans Beringen | De Tovenaar van Oz (6+) - NIEUWE DATUM

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Actieprijs: € 7
Voorverkoopprijs: € 7
Basisprijs: € 7,5
Abopas 2019-2020: € 6,5
Leopas 2019-2020: € 6,5
Leerlingen, oud-studenten en leerkrachten van de academie zetten hun tanden in het toverachtige verhaal van Dorothy in Oz. Acteurs, zangers, solisten, orkest, ballet en koor in combinatie met een swingende nummerkeuze zorgen samen voor een wervelend spektakel over moed, vriendschap en obstakels overwinnen!

(Org. Academie Beringen).

Na Romeo, Sjakie, Julia en Ollie is het nu de beurt aan Dorothy die samen met een vogelverschrikker zonder hersenen, een tinnen man zonder hart en een leeuw zonder moed en kracht, op zoek moet naar de grote tovenaar van Oz die haar de weg naar huis zal wijzen. Alweer zal blijken dat de weg naar Oz even belangrijk is als het vinden van de stad zelf en dat je kennis, gevoelens, vaardigheden, moed en kracht in jezelf kan vinden (met wat hulp van de academie ?). En dan blijkt die grote tovenaar nog een klein mannetje te zijn, maar dan wel met een groot hart. Volg ons op een zoektocht vol spanning, humor, romantiek en ontroering. En alweer vragen we ons af: wordt er gekust aan de andere kant van de regenboog?


Leerlingen, oud-studenten en leerkrachten Dans, Woord en Muziek van academie Beringen, met acteurs, zangers, solisten, orkest, ballet, koor,… en met de geweldige muziek van Harold Arlen (The Wizard of Oz 1939) en de disco, soul en funk van Quincy Jones (The Wiz 1975). Oorspronkelijk boek: ‘The Great Wizard of Oz’ L Frank Baum (1900).

Bijlagen