Opening Doors - (W)onderweg

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Voorverkoopprijs: € 6,5
Basisprijs: € 7
Abopas 2017-2018: € 5
Leopas 2017- 2018: € 5
Opening Doors mag ook ditmaal weer ons seizoen afsluiten. Samen met regisseur Stefan Perceval van HETGEVOLG presenteren ze alweer een bijzondere en poëtische theatervoorstelling. In (W)onderweg laten ze je kennismaken met een andere menselijkheid.

Al jaren kiezen de dertig acteurs van Opening Doors elke maandag voor toneel als dagbesteding. Regisseur Stefan Perceval werkt nu zeven jaar met hen rond wat hen bezighoudt. Geen fluwelen handschoentjes, maar recht to the point: “Wat mist ge aan jezelf? Hoe had ge graag geboren willen worden?” Elke maandag zijn ook de begeleiders van de partij. Om Stefan te ondersteunen bij zijn regieaanwijzingen. Om de spelers hun woorden te helpen onthouden. En om te fluisteren wanneer het hunnen toer is om op te komen. Ze zijn ook de scenaristen van dienst: ze schrijven alles op wat de spelers zeggen en doen, en in welke volgorde dat zal gebruikt worden in de voorstelling.

Deze feestvoorstelling is een samenwerking met Compagnie Tartaren uit Leuven, het sociaal-artistieke theatergezelschap van Wim Oris en Dun Velleke, een theatergroep uit Turnhout die groeide uit een participatieproject van HETGEVOLG.