Jongerenproject TROEP

TROEP, samen cultuur maken!


TROEP is het jongerencollectief van het cultuurcentrum. Een participatieproject waarbij jongeren uit de buurt zelf cultuuractiviteiten kiezen en organiseren. Je leest er alles over op hun eigen website, Facebook of Instagram

Deze wisselwerking zorgt ervoor dat we artiesten naar Cultuurcentrum Leopoldsburg halen die anders misschien nooit de revue passeren. Daarnaast spreken we een nieuw publiek aan voor een bezoekje aan het cultuurcentrum én geven speelkansen aan jong, opkomend talent.

Ook binnen de reguliere programmatie geeft TROEP dit seizoen hun ray of approval aan een aantal voorstellingen. Deze willen we extra onder de aandacht van een jeugdiger publiek brengen. Daarom hebben ook een aantal voorstellingen de TROEP-tag. Deze zijn dus zeker jongeren-proof!

Samen slaan we de handen in elkaar en zorgen zo voor een prettig zootje cultuur!

TROEPKAART


Met een TROEP-kaart kunnen jongeren van 16 tot 25 jaar aan een voordeliger tarief een voorstelling boeken. Zo kan je voor slechts € 8 al een avondje cultuur beleven. (behalve voorstellingen aangeduid met GK en BK in het overzicht van de prijzen)

Een gratis TROEP-kaart verkrijgen kan aan de balie van het cultuurcentrum, met een kopie van je identiteitsbewijs, of tijdens de evenementen van TROEP invites.

Met deze kaart kan je nadien online kaartjes kopen aan een jongerentarief! EASYPEASYLEMONSQUEEZY!


OPROEP


TROEP zoekt nog helpende handen! De enige vereiste? Tussen 16 en 25 jaar zijn, geen schrik hebben om de handen uit de mouwen te steken en een kleine dosis interesse in podiumkunsten/muziek!

Begint het te kriebelen? Stuur als de bliksem een mailtje naar info@ccleopoldsburg.be, of bel even naar onze balie via 011 29 39 00.


TROEP INVITES

voor updates, volg Troep op hun website, Facebook of Instagram.