Gili

Raar, hè?!

GILI - ‘Raar, hè?!’

‘Raar, hè?!’, Gili’s favoriete magie en heerlijkste bedrog, voor drie generaties, van 16 tot 96.

Een comedyshow vol magie en mentalisme met de favoriete acts van Gili. Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken, ... maar ook fijne leugens en eerlijk bedrog. Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gegaan kijken weet dat deze man niet voor één stijl te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen. De negende zaalshow van Gili, ‘Raar, hè?!’, gaat een speciale worden. Want na 40 jaar carrière merkte hij dat er veel publiek komt dat hem enkel kent van de televisie en dat er ondertussen zijn acts in de loop der jaren steeds meer werden uitgepuurd. Daarom gooit Gili nu de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een 'best of' zal worden, laat het voorspellen bestaan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tipje van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het eind denk je altijd: "Raar, hè?!"

Over Gili: Gili zijn passie voor magie begon in zijn kinderjaren met een goocheldoos. Daarna maakte hij naam door drie keer finalist van Humo’s Comedy Cup te worden. Zijn status van enige goochelaar-comedian van Vlaanderen was een feit. Na een reeks zaalshows verdiepte Gili zich vanaf 2009 in het mentalisme. Dat is: zijn vijf zintuigen zo goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft, en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Zijn show ‘Iedereen Paranormaal’ uit 2009 was een bom en vervolgens kreeg hij zijn eigen televisieprogramma op VRT, één: ‘ONmogelijk’. Opeens kende heel Vlaanderen hem. Later volgden nog de shows ‘CTRL’ en ‘Charlatan’ en tourde hij in Frankrijk, met reeksen in Parijs en Avignon.

"Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (...) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies." (Nieuwsblad)

"Twee uur amusement, geen minuut verveeld." (Krant van West-Vlaanderen)

"Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek." (WTVFocus)

Gerealiseerd met de steun van de tax shelter maatregel van de Belgische wetgever via Flanders Tax Shelter.

www.gili.be

Naar top