Steven Solo: Pong 13:30u

3de,4de,5de en 6de leerjaar

Wist je dat... je onze schoolvoorstellingen ook als gewone toeschouwer kunt bijwonen? Je kan hier je plaats reserveren en je dan voor de voorstelling even aanmelden aan de balie.


Een leuk en verbluffend percussiespektakel voor jong en oud! 

Steven Ribus, als "Steven Solo", is naast drummer, percussionist en DJ ook een krak in het enkelspel en laat je in zijn muzikale show "PONG" op verbluffende wijze het avontuur beleven van een mysterieus pingpongballetje. Zet je schrap voor deze knotsgekke voorstelling: een theatraal, muzikaal en virtuoos percussiespektakel. 

"PONG", klinkt het niet, dan botst het! 

Een onzichtbaar pingpongballetje neemt je mee op ontdekkingsreis en laat het je kennismaken met verschillende percussie-instrumenten, zoals de xylofoon, bongo's, het drumstel en elektronisch slagwerk. 

Wanneer het balletje op een instrument botst ontstaat er plots muziek: Animals (Martin Garrix), Popcorn (Gershon Kingsley), The Bongosong (Safri Duo), Ping Pong (Armin Van Buuren), Axel F (Crazy Frog) en meer. 

PONG is een interactieve en non-verbale muzikale voorstelling waar alles duidelijk wordt aan de hand van spel, gebaren en mimiek, en dus beschikbaar in alle talen! 

Praktische info:

  • Doelgroep: 3de, 4de, 5de & 6de leerjaar
  • Speelduur: 60 minuten 
  • Publieksmaximum: 200 

Naar top