ADE Company | Human minds

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basisprijs: € 14
Vriendenprijs: € 10
TROEPkaart: € 8
“Human minds” brengt een inspirerend tweeluik van onze Limburgse huischoreograaf Stefano Giuliani en Limburgse gastchoreografe Yvette van der Slik. Een perfecte mix van hedendaagse of klassieke dans en muziek.

Stefano Giuliani heeft jarenlang ervaring als choreograaf en geeft al gedurende geruime tijd workshops in binnen- en buitenland. Hij werkt vooral met technische dans gecombineerd met hedendaagse muziek en kunst. Momenteel zet hij zich volledig in voor de ontwikkeling van jonge talenten in zijn dansopleiding, Alignment Dance Education Company. 

In “I want to unfold” verkent Van der Slik de menselijke geest. Tijdens het creatieproces daagde ze de dansers uit om buiten hun comfortzone te treden en op zoek te gaan naar hun verborgen kanten. Twee individuen met ieder een eigen temperament kruisen in “Different Minds” van Giuliani elkaars pad. Hun bewegingen weerspiegelen hun karakter. Twee karakters die elkaar ontmoeten en samen een weg bewandelen maar waar bovenmenselijke fenomenen aanwezig zijn. The mind van deze fenomenen wordt niet enkel in hun geest vertaald maar ook op de scène. Een liefdesspel tussen twee verschillende karakters en waar ieder in een 2 strijd zit met hun eigen pas en dat van de ander. Deze allesoverheersende energie staat voor de verbinding tussen mensen. Want ondanks het feit dat we allemaal verschillend zijn, vormen we toch één geheel. 

Yvette van der Slik is een ervaren choreografe en is al 15 jaar gevestigd in?Maastricht. Zij combineert diverse hedendaagse technieken zoals contactimprovisatie en?mindfullness om de dansers te prikkelen om nieuwe eigenschappen van zichzelf te ontdekken.?Voor deze productie hebben de choreografen, samen met de dansers van ADEC, de krachten gebundeld om tot een intrigerend tweeluik te komen dat ze graag aan u voorstellen. 

Eerder werk!