SHOW Aimé's Bigband & Yannick Bovy

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Actieprijs: € 14
Voorverkoopprijs: € 15
Basisprijs: € 16
Abopas 2018-2019: € 13
Leopas 2018-2019: € 13
Onze legendarische Kampse big band begeleidt de jonge ‘Vlaamse Frank Sinatra’ die al optrad met Lionel Ritchie, Tony Bennett & Lady Gaga en een heuse superster is in Azië!

Dit concert van het Leopoldsburgs orkest Aimé’s BigBand in samenwerking met Yannick Bovy laat je helemaal swingen. Een absolute must voor alle muziekliefhebbers.

De Aimé’s BigBand uit Leopoldsburg is een amateurorkest dat pas haar dertigjarig bestaan vierde en dat, in een ‘Glenn Miller’-stijl voor het grote publiek, swingende, melodieuze en herkenbare muziek brengt. Instrumentale en vocale nummers wisselen elkaar af en roepen een aangename en gezellige sfeer op zonder te vervallen in een karnavaleske deuntjes stijl noch in een overmatige notenvirtuositeit.

De jonge Yannick Bovy (31) – zeg maar de Vlaamse Michael Bublé of volgens sommigen zelfs de Vlaamse Frank Sinatra – is hot in Duitsland, Indonesië en Maleisië. Maar in eigen land staat hij vooral bekend als de ‘zingende kapper’, die overdag de coupe van BV’s verzorgt en ’s avonds op het podium staat. “Ik blijf geloven dat er ook in België een plekje is voor swing en bigband”, zegt de crooner. Dat gelooft ook Will Tura, die meewerkte aan Bovy’s nieuwe plaats, zijn derde studio-album: ‘Love Swings’.

De single ‘Paper Plane’ raakte tot de 23ste plaats in de Single Top 30 van Joe, was zo’n drie keer per dag op Joe en Radio 2 te horen én staat op de derde plaats in de Ultratop Bubbling Under. Dat is de lijst met best verkochte, meest gedownloade en meest gespeelde nummers die niet in de Ultratop 50 staan. “Het gaat in stijgende lijn en daar ben ik zeer blij om”, zegt Bovy. “Ik wéét dat mijn muziek niet direct opgepikt wordt door Qmusic of MNM. Swing en bigband onderscheiden zich van de rest, maar ik blijf geloven dat er ergens een plekje voor bestaat.”

>> website
http://www.yannickbovy.be/
http://www.aimes-bigband.be/

>> Yannick Bovy met Better Man