Artcher Entertainment | Inscius

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis
Inscius is een langspeelfilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film gaat over drie jongeren met een extreem moeilijke thuissituatie. Wanneer ze het helemaal zat zijn, beslissen ze om van huis weg te lopen. Deze impulsieve beslissing houdt echter in dat ze niet hadden nagedacht hoe zwaar het in de harde wereld kan zijn.

Zonder voedsel, comfort of extra kledij worden ze al snel geconfronteerd met de nadelen van weglopen. Het is hen echter niet gegund om onopgemerkt en in alle rust door de natuur te trekken, want al snel belanden ze in benarde situaties die geen van hen kon voorspellen. Ze schijnen dan ook niet te beseffen welk gevaar hen nog te wachten staat... 

Deze langspeelfilm is het eerste project van regisseur Benjamin Andries. Samen met een groot team vrijwilligers brengt hij met de film een intiem en meeslepend verhaal. Ondanks het kleine budget, kan deze film meetellen in de Vlaamse filmwereld. Niet alleen de film, maar ook de muziek werd geschreven door Benjamin Andries. Samen met Samantha Fadahunsi en Kato Vivijs startte hij ook productiehuis “Artcher Entertainment” op, waaronder de film wordt uitgebracht.