SHOW Back To The Country | Part 8

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Actieprijs: € 24
Voorverkoopprijs: € 26
Basisprijs: € 27
Abopas 2018-2019: € 22
Leopas 2018-2019: € 22
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 24
Topband Savannah en twee zangers serveren alweer country-hits uit de gouden jaren 50, 60 en 70 met klassiekers van onder meer Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers.

Enige show in Vlaanderen!

Mét achteraf een sing-along in de foyer of CCkaffee!

Back To The Country is een doordacht concept dat nu al acht seizoenen volle zalen trekt. Na de reguliere show in de theaterzalen is er als bonus nog 30 minuten een extra optreden in de foyer of CCkaffee en dat is altijd een groot feest vanwege het hoge 'zing-maar-mee' gehalte.

De band Savannah neemt je met de solisten Dick van Altena en Cor Sanne (tevens gastheer) mee terug naar die onvergetelijke muzikale tijd toen liedjes nog kort en duidelijk waren en een mooie melodie hadden.

De show is een terugreis naar de tijd toen country en rock-‘n’-roll gemeengoed waren en de ene hit na de andere werd gescoord. De jaren 50, 60 en 70 dus.

Wie wil niet de hits horen van Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Charlie Rich, Don ("Oh Lonesome Me") Gibson, Buddy Holly, Chuck Berry, Jim Reeves, Buck Owens of The Everly Brothers? Bijna 35 songs passeren de revue en bij een aantal krijg je gratis muzikaal 'onderwijs' in de vorm van anekdotes passend bij het liedje, de artiest of componist. Alles gebracht op speelse en veelal humoristische wijze.

Een filmpjes met hoogtepunten uit één de zevende Back to the Country-concertreeks, startend met On The Wings of a Nightingale van The Every Brothers: