WORKSHOP Ballonplooien

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basisprijs: € 25
Met een ballon kan je veel meer dan er enkel lucht in blazen. Je kan er leuke figuren van maken. Wil je zelf leren hoe je toffe ballonfiguren plooit? Wij leren je enkele eenvoudige figuren plooien (hondjes, hoeden, zwaarden,…). Voorkennis en/of ervaring is niet nodig.

Met een ballon kan je veel meer dan er enkel lucht in blazen. Je kan er leuke figuren van maken. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en leren hoe je toffe ballonfiguren plooit? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Wij leren je enkele eenvoudige figuren plooien zoals hondjes, hoeden,zwaarden,… Voor het volgen van deze workshop is er geen voorkennis en/of ervaring vereist en deze verwelkomt iedereen, die zich met de nodige dosis enthousiasme, graag creatief bezighoudt.

Tijdens deze workshop gaan de deelnemers na een klein stukje theorie over de verschillende soorten ballonnen, hoe blazen en hoe knopen, enz.. zelf aan de slag en leren onder onze begeleiding eenvoudige ballonfiguren plooien. We starten met een kleine basisfiguur en voegen steeds meer technieken toe.

De prijs per persoon bedraagt 25 Euro. Deze prijs is inclusief:

- een zak ballonnen
- een pomp
- een papieren syllabus

 Gedurende de workshop maken de deelnemers gebruik van hun eigen pomp en ballonnen die bij de cursus inbegrepen zijn. Deze zaken worden aan hen geschonken en mogen ze achteraf mee naar huis nemen.

Begeleiding: Kris Noels

Bijdrage: € 25 (incl. ballonnen, een pomp en papieren syllabus, je mag alles houden)

Datum: zaterdag | 13.30 – 16.30 | 12/10/2019