THEATER Barbara Sarafian | FoKKoF

Wachtlijst

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 21,00
Actieprijs: € 19
Basisprijs: € 21
ABOpas: € 18
LEOpas: € 18
TROEPkaart: € 8
Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in FoKKoF over de zonde van het vrouw-zijn. Ze ontleedt haar vallen-en-opstaan. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glazen afgrond en vanuit die positie kijkt ze verwonderd naar de maatstaven en rolpatronen die ons worden aangepraat.

De ticketverkoop is even stopgezet. Registreer je voor de wachtlijst om verwittigd te worden wanneer er terug tickets beschikbaar komen.

FOKKOF is haar keuze, haar plicht. Ze zal fluisteren, liefdevol gieren en begeleid door muzikant Lewis zelfverzonnen fado’s zingen. Dat maakt ons samen stil, dat weet ze, daarom staat ze er…

Barbara Sarafian voorstellen is eigenlijk overbodig. Met meer dan 25 films en ontelbare televisiereeksen heeft iedereen haar al aan het werk gezien. Barbara laat niemand onverschillig, ze heeft een zachte kant, maar vaak ook een zeer uitgesproken mening. Maar altijd met veel humor… Nu staat Barbara voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog. Onberoerd zal ze niemand laten...

Lewis is een singer-songwriter, die dit jaar als eerste Belg afstudeerde aan de Paul McCartney Academy in Liverpool. Hier worden jaarlijks slechts 100 studenten van over heel de wereld aanvaard. Barstensvol talent dus, en een sensatie tijdens The Voice (die hij moest verlaten om zijn studies in Liverpool aan te vatten)… dit wordt een hele grote!

Tekst en spel: Barbara Sarafian
Muziek: Lewis
Regie: Barbara Sarafian en Mathijs F. Scheepers
Productie: Poolster

Lewis tijdens zijn deelname aan The Voice: