THEATER Katrijn Govaert & Bart Van Loon VERWENVOORSTELLING | Mooie woorden 2.0

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basisprijs: € 12,5
Abopas 2019-2020: € 12,5
Leopas 2019-2020: € 12,5
Verwenvoordeelkaart 2019-2020: € 0
Improvisatietheater en poëzie in een mooie ontmoeting gebracht door acteurs Karlijn en Bart. Theater waarbij alles ontstaat uit het hier en nu, éénmalig en uniek, voor en vóór het publiek. Ondersteund door live en geïmproviseerde muziek nemen Katrijn en Bart je mee op hun ontdekkingstocht langs onverkende, poëtische krochten in elkaars hoofden.

Toen acteurs Katrijn en Bart van elkaar ontdekten dat ze geraakt worden door de schoonheid van proza en poëzie, stapten ze stoutmoedig naar het Poëziecentrum in Het Toreken te Gent. Even later wandelden ze buiten met een fijne samenwerkingsafspraak voor een aantal voorstellingen in het medium dat hen beiden passioneert: improvisatietheater. Theater waarbij alles ontstaat uit het hier en nu, éénmalig en uniek, voor en vóór het publiek. 

Voor elke show laten Katrijn en Bart zich inspireren door live voorgedragen en eigen werk van een lokale dichter, waaruit het publiek een favoriet gedicht kiest. Na de theatervoorstelling neemt de dichter opnieuw het woord voor een korte afsluiter vanuit zijn eigen poëtisch inzicht. 

Deze format barst voor het eerst uit haar voegen en komt daarvoor naar Leopoldsburg. Ondersteund door live en geïmproviseerde muziek nemen Katrijn en Bart je mee op hun ontdekkingstocht langs onverkende, poëtische krochten in elkaars hoofden.

► Een woordje uitleg op TV-Limburg: