Belcirque - NIEUWE DATUM

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basisprijs: € 16
Vriendenprijs: € 12
TROEPkaart: € 8
Welkombon: € 0
De Gentse band Belcirque verweeft meerstemmige vocals, blazers, gitaren, bas en percussie tot een magisch geheel. Belcirque jongleert niet alleen met stemmen, maar ook met teksten in verschillende talen.

Helaas kon het optreden van Belcirque vorige week (vrijdag 20 januari) niet doorgaan door de hevige sneeuwval.

Wij zijn meteen in gesprek gegaan met het gezelschap om een nieuwe datum te vinden. Dit seizoen is dat niet gelukt, maar volgend jaar was er nog een gaatje. De voorstelling wordt verplaatst naar zaterdag 10 februari 2024.


Zo worden hun 3 albums 'Boîte de carton' (2014), 'The tallest man' (2018) en het nieuwe 'La Grande Fête' (2021) gekleurd door Engelse, Franse en Spaanse lyrics.

Met hun wonderlijke en kleurrijke nummers neemt Belcirque je mee naar hun eigen universum, ver weg van de eindeloze parade van alledag. Je hoort invloeden uit swing, folk en pop en lijkt soms teruggekatapulteerd te worden in de tijd, toch klinken alle nummers eerst en vooral als... Belcirque. 

Sinds 2013 zette deze 7-koppige band al menige tent op stelten in het binnen- en buitenland. In zalen en op straat, op kleine en grote festivals,... te bewonderen in Europa en de UK, tot zelfs in Zuid-Korea. 

► www.surmesure.be/belcirque