KINDERTHEATER BiZAR - De KolonieMT & Théâtre des 4Mains | 4-7 jaar

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Actieprijs: € 6,5
Voorverkoopprijs: € 6,5
Basisprijs: € 7
Abopas 2018-2019: € 6
Leopas 2018-2019: € 6
groepskorting (vanaf 10 p.): € 6
Speelse, muzikale voorstelling vol met auditieve en visuele verrassingen. Als een knotsgekke oma bezoek krijgt van een nietsvermoedende klusjesman, gebeuren er bevreemdende dingen.

Absurd huiselijk muziektheater voor iedereen vanaf 4 jaar

Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma. In haar vrolijke bestaan wordt ze opgeschrikt door een soort klusjesman, die allerlei ‘reparaties’ komt doen. Hij opent kasten, sleutelt aan toestellen en vindt steeds iets wat hem compleet verrast. Zij is soms geamuseerd, soms gegeneerd en soms compleet gestoord door wat hij allemaal uitvoert.

Oma en de klusjesman spreken een bizarre taal die niet te verstaan is, maar die toch iedereen begrijpt. Te verwachten, uit de samenwerking tussen een Vlaams en Waals gezelschap.

BiZAR is een speelse en muzikale voorstelling vol met auditieve en visuele verrassingen. Een absurde en woordeloze choreografie voor kleuters, waarin herkenbaarheid en Belgisch objectensurrealisme samen een walsje dansen.

De vormgeving van BiZAR, een inventieve huiskamer met herkenbare en ongewone recyclagevoorwerpen, ontspringt aan het wonderlijke brein van theatermaker-bricoleur Pat Van Hemelrijck (Alibicollectief, Radeis). De muziekscore en het maffe klankenarsenaal zijn van de hand van Bo Spaenc (DE KOLONIEMT) en de regie is van Marie-Odile Dupuis (Théâtre des 4 Mains).

“Compleet geschift en maf en oh zo leuk” – Tuur Devens, Theaterkrant.nl
“Fun, absurde, surréaliste… c’est un super ‘BiZAR’” – André Gyre, Vers l’Avenir.

i.s.m. CC De Borre, Centre culturel de la Vallée de la Nethen, Beauvechain en CC Berchem.

BiZAR kwam tot stand in het kader van de culturele samenwerking tussen de Vlaamse en de Franse Gemeenschap.

WIE

Spel & manipulatie objecten: Kristin Arras/Peggy De Landtsheer en Marc Weiss/Jérôme Poncin | Vormgeving: Pat Van Hemelrijck | Kostuums & vormgeving: Marie Kersten | Spelcoaching & regie: Marie-Odile Dupuis | Compositie & muziektheatrale coaching: Bo Spaenc | Techniek: Dries Bellinkx, Loïc Scuttenaire of Gaspar Schelck

Plaatsen beperkt, scène-sur-scène opstelling (vrije zit).

>> website
http://www.dekoloniemt.be/producties.php?productie=BiZAR&id=19

Trailer:

Trailer BiZAR from DE KOLONIE MT on Vimeo.