Boek hier je abo!

Boek online!

  • Geen extra reserverings- of handlingskosten
  • Print zelf je tickets uit na online betaling
  • Kies zelf je plaats(en) in de schouwburg
  • Boek tickets wanneer het je uitkomt / Geen wachttijden aan balie of telefoon

Hoe werkt dit?

Opgelet!


Indien je verschillende abonnementen samen wil boeken kan je best vertrekken vanuit een ABO 5-6-7 (ook als één van jullie een ABO 8+ heeft). Na het inboeken kan je een mailtje sturen naar reservatie@ccleopoldsburg.be met je voorkeur voor de verwenvoorstelling. 
Wij brengen dit dan graag voor u in orde!

Klik op onderstaande links (actief vanaf 10/05/19 vanaf 15u), boek je abonnement en geniet volgend jaar van de voordelen!

Abonnees van 2018-2019 konden al eerder boeken, via de door ons gegeven instructies.

>> ABO 5-6-7

Als abonnee krijg je automatisch een ‘Abo-pas 2019-2020’met een unieke code.
Met deze code kan je voor alle andere voorstellingen van dit seizoen een ticket boeken aan abo-prijs (per persoon per voorstelling max. 1 ticket aan abo-prijs).*

>> ABO 8+

Boek je tickets voor minstens 8 verschillende voorstellingen, dan krijg je er een gratis verwenvoorstelling bij. Die avond leggen we je graag in de watten met een hapje! 

Je krijgt automatisch een ‘verwenvoordeelkaart 2019-2020’ waarmee je zelf deze verwenvoorstelling kan boeken op een datum naar keuze

BOEK HIER JE VERWENVOORSTELLING met je verwenvoordeelkaart:

Heb je als abonnee tickets geboekt voor een veelvoud van 8 verschillende voorstellingen, dan volgt er nog verrassing in de loop van het seizoen. Daarvan word je persoonlijk verwittigd.

*De abo-prijs geldt enkel voor avond-, matinee- en familievoorstellingen die je vindt in het overzicht van de ticketprijzen op het reservatieformulier en niet voor voorstellingen georganiseerd door derden die in de loop van het seizoen te gast zijn in CC Leopoldsburg.