CONCERT Bouke Rocks Elvis

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 37,00
Actieprijs: € 35
Voorverkoopprijs: € 36
Basisprijs: € 37
Beste Elvis tribute-show ooit! Nederlands zanger met enorm stemvolume eert The King, met live-orkest en zonder bakkebaarden of jumpsuit. In 2017 speelde hij zelfs op Graceland!

Bouke Scholten is een Nederlands zanger uit Emmen. Met een enorm stemvolume brengt hij de muziek van o.a. Elvis Presley, en Tom Jones op zijn eigen, unieke manier. Niet met glitterpakken, opgekleefde bakkebaarden of brede broekspijpen, maar puur natuur. Dit is de beste Elvis tribute-show ooit. Een unieke ervaring die bezoekers sprakeloos achterlaat.

Bouke krijgt op drie tellen het hele publiek mee dankzij zijn charisma, en enorme meelevendheid met zijn publiek. Ook in Amerika, in Memphis, kennen ze Bouke Scholten, want in augustus 2012 stond hij op het podium en ook in augustus 2017 reisde hij af naar Memphis, voor het veertigjarig overleden van Elvis Presley, waar hij een succesvolle ode bracht aan The King op Graceland, voor fans vanuit de ganse wereld.

In theaters, concertzalen en op festivals brengen ze in seizoen 2018-2019 de muziek van ’s werelds grootste entertainer weer tot leven.

Biografie:

Bouke Scholten groeide op in muzikale familie en al snel werd ontdekt dat Bouke over een gouden stem beschikt. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show ‘The Winner Takes It All’. Naast deze succesvolle overwinningen trok Bouke met zijn eigen live band, vaak ook aangevuld met zijn eigen orkest, de theaters in. Met zijn theatershows weet Bouke keer op keer het publiek in extase te brengen. Bezoekers die de show van Bouke reeds zagen zijn unaniem … WE WANT MORE!

Ook werd hij met veel enthousiasme ontvangen op festivals als Kaaipop (B), Cult en Tumult (NL), Retropop (NL), en Yesterdayland (B). Naast de vele uitverkochte theaterzalen in zowel België als Nederland was Bouke ook twee keer te gast in een volledig uitverkocht Ahoy als mister Las Vegas. Ook hier weer met zijn eigen orkest en liveband. Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

Dit concert wordt georganiseerd door ElvisMatters, de grootste Elvis Presley fanclub van België. Meer info op www.elvismatters.com

>> website
www.bouke.nu

>> Bouke en zijn band met Johnny B Good