WORKSHOP Brapewo: Braziliaanse percussie

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 28,00
Basisprijs: € 28
De workshop begint met het leren spelen van een basis samba ritme, waarbij elke deelnemer op een instrument een samba leert spelen. Wanneer iedereen “de slag te pakken heeft” worden de diverse ritmes samen gevoegd en ontstaat er al snel een swingende Braziliaanse samba. Door op elkaar af te stemmen en naar elkaar te luisteren, ontstaat een uniek samenspel.

Als de deelnemers “de slag” van het basis ritme eenmaal te pakken hebben, wordt dit uitgebreid door middel van verschillende breaks en solo’s die de deelnemers zelf spelen. Door deze aanpak blijft de workshop zich constant vernieuwen en ontstaat er een actieve en dynamische interactie tussen de deelnemers. De succesformule voor deze workshop is gebaseerd op een combinatie van humor, interactie en muzikaal samenspel. Tegen het einde van de Braziliaanse percussie workshop drumt de hele groep een volledige Braziliaanse sambe, de groep zal zichzelf versteld doen staan.

Door de jarenlange ervaring van de workshopleider en zijn kwaliteiten als stand up comedian, wordt de workshop op een unieke, spraakmakende en onderscheidende manier vorm gegeven.

Plaats: Buurthuis Heppen

Begeleiding: Ivo Jansen

Bijdrage: € 28

Datum: woensdag | 19.30 – 21.00 uur | 06/11/2019