THEATER Brasschaatse Huisvrouwen

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Actieprijs: € 24
Voorverkoopprijs: € 26
Basisprijs: € 27
Abopas 2019-2020: € 23
Leopas 2019-2020: € 23
The Rich and Famous! Vriendinnen die, als puntje bij paaltje komt, elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Een heerlijke decadente komedie met topcast én internationale gast 'Ronn Moss'. Humor tot de laatste seconde!

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. Het begon vrij onschuldig met een onbekende spreker die een lezing kwam geven over de helende kracht van geranium-olie, het ging echter steeds in stijgende lijn, want de ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mistery guest daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien beginnen de speculaties. En dan komt het moment suprème .… En wat blijkt, Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss) . De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Brasschaatse Huisvrouwen, een glamoureuze komedie van Jeroen Maes, is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist…

Met:
Myriam Bronzwaar
Leen Dendievel
Joke Devynck
Katrien De Becker
Martine De Jager
Guillaume Devos
Ronn Moss

► Een voorsmaakje: https://bit.ly/2GQCNhs