CONCERT Buurman | Dans en Dwaal

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Actieprijs: € 15
Voorverkoopprijs: € 16
Basisprijs: € 17
Abopas 2018-2019: € 14
Leopas 2018-2019: € 14
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
groepskorting (vanaf 10 p.): € 15
Nederlandstalige band uit Limburg, éindelijk nog eens te gast in Leopoldsburg! Ze bestaan tien jaar, dus het wordt feest! Met hits als Rocky, Fruitsla, Mooi weer en God, ik en Marjon.

Buurman bracht sinds 2008 drie albums uit (‘Rocky Komt Altijd Terug’, ‘Mount Everest’, ‘De Kus In Ruil Voor Een Koninkrijk’) en scoorde radiohits met ‘London Stansted’, ‘God, Ik en Marjon’, ‘Zoals Koffie Hoort Bij Opstaan’, …

De band was in 2015 de centrale gast van Nekka-Nacht in een bomvolle Lotto Arena. Voor de opnames van hun nieuwste album ‘Dans & Dwaal’, dat verscheen in september 2017, gingen Geert Verdickt & co in zee met producer Jeroen Swinnen, de man achter o.a. Novastar, Daan en Vive La Fête.

‘DANS EN DWAAL’ is ook de titel van het vierde album van deze Limburgse band die Nederlandstalige popmuziek brengt. Bright en dansbaar. Zonsopgang in plaats van zonsondergang. Buurman maakt films die je ziet wanneer je je ogen dicht doet. Dàt blijft. Ook op dit vierde album. Maar deze keer komt er een dansbaarheid bij. Een vurigheid. Goudkleurig en aanstekelijk.

De eerste single ging op 30 mei 2017 de deur uit. Het is de gangmaker van het nieuwe Buurmanalbum dat op 8 september 2017 uitkwam.

Een ode aan de verbeelding. Dansen en dwalen. Nee, BUURMAN is niet meer weg te denken uit de Vlaamse muziekgeschiedenis. Kom en vier mee. Tien jaar Buurman. Gekaderd in een voorstelling rond hun nieuwe plaat 'Dans en Dwaal'.

LAURENS BILLIET: drums
XAVIER DE CLERCQ: bas
KOEN RENDERS: zang, computers, toetsen
STIJN GEVAERT: drums, loops, snaren, zang
GEERT VERDICKT: gitaar, zang

>> website
www.buurman.be

>> De trailer van de theatertour van Buurman: