Chereez | Tribute band Cher

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basisprijs: € 16
Vriendenprijs: € 13
TROEPkaart: € 8
Caro, oprichtster en zangeres van tribute band CHEREEZ, is een ervaren zangeres die al van zeer jonge leeftijd met muziek bezig is. Haar inspiratie en rode draad voor muziek en zang was voor haar altijd CHER. Op haar 18de startte Caro in de dancescene en schreef en zong ze eigen werk in verschillende projecten.

In 2001 scoorde Caro enkele bescheiden hitjes met het disco/dance-project “K-line” bij platenlabel EMI. Later rolde ze in de rockwereld waar de power van haar stem zich meer ontwikkelde.

Ze bracht met rockband SCARVED ondertussen 3 full albums uit bij het Griekse platenlabel Sleaszy Rider Records, allen eigen werk. In 2020 besloot Caro om eindelijk haar grote droom – een tribute band van haar grote idool CHER – waar te maken. Voor de vocals van “Sonny Bono” nam ze haar jeugdvriendin/zangeres Roberta onder de arm. Samen stortten ze zich in dit nieuwe avontuur vol muziek, show, entertainment, glamour en glitter - wat hen beiden op het lijf is geschreven.

Caro contacteerde enkele straffe muzikanten, ging een samenwerking aan met Star Dancers Showballet en allen dragen ze bij om met de tribute band CHEREEZ een spetterende show voor jullie neer te zetten!