LEZING Boekvoorstelling Christine Geysen 'Als je hartslag wegvalt'

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis
Christine Geysen is de schrijfster van de intrigerende 'Als je sterft' trilogie. Ze is geboren in Lommel, gehuwd en de trotse mama van twee zoontjes. Ze is naast schrijfster ook kantoorverantwoordelijke voor een bedrijf in Leopoldsburg. Ze schreef eerder de eerste twee delen in de trilogie: 'Als je ademhaling stopt' en 'Als je bloeddruk daalt'.

Tijdens deze exclusieve boekvoorstelling wordt het laatste deel van de reeks voorgesteld. In de bloedstollende finale van de trilogie komt er eindelijk een antwoord op de vraag of je de dood te slim af kunt zijn.

Valeries boekenwereld: Als je hartslag wegvalt is een waardig einde voor deze mooie trilogie: nog een keer komen de spanning, vlotte schrijfstijl en sterke karakters samen om de lezer te laten genieten van een absoluut slotstuk.

Lookie Books: Deel één dompelde de lezer onder in een originele fantasiewereld en deel twee zette alle pionnen op de juiste plaats om het verhaal te eindigen met knallend vuurwerk. Dit is een trilogie die smeekt om verfilming in blockbusterformaat!