Boek hier je abo!

  • De laagste prijs: als abonnee betaal je steeds de laagste prijs.
  • Boek tickets bij aan abo-prijs: als abonnee krijg je automatisch een 'Abo-pas 2018-2019' met een unieke code. Met deze code kan je voor alle andere voorstellingen van dit seizoen een ticket boeken aan abo-prijs (per persoon per voorstelling max. 1 ticket aan abo-prijs).

  • Vroeger boeken: volgend seizoen kan je vroeger boeken, nog voor de officiële start van de ticketverkoop.

Verwenvoorstellingen

Boek je tickets voor minstens 8 verschillende voorstellingen, dan krijg je er een gratis verwenvoorstelling bij. Die avond leggen we je graag in de watten met een hapje! Wil je iemand meenemen die geen abonnee is? Dat kan, we verkopen hiervoor ook tickets aan € 12,50 (zolang de voorraad strekt).

Hoe werkt dit?

Klik op onderstaande links (actief vanaf 04/05/18 15u),
boek je abonnement en geniet volgend jaar van de voordelen!

Opgelet! Indien je verschillende abonnementen samen wil boeken kan je best vertrekken vanuit een ABO 5-6-7 (ook als één van jullie een ABO 8+ heeft). Na het inboeken kan je een mailtje sturen naar reservatie@ccleopoldsburg.be met je voorkeur voor de verwenvoorstelling. Wij brengen dit dan graag voor u in orde!

>> ABO 5-6-7
>> ABO 8+

Online: Je krijgt automatisch een 'verwen-voordeelkaart' waarmee je zelf deze verwenvoorstelling kan boeken op een datum naar keuze 

Balie of telefonisch: Geef je voorkeurdatum door.

BOEK HIER JE VERWENVOORSTELLING met je verwenvoordeelkaart:

Heb je als abonnee tickets geboekt voor een veelvoud van 8 verschillende voorstellingen, dan volgt er nog verrassing in de loop van het seizoen. Daarvan word je persoonlijk verwittigd.

De abo-prijs geldt enkel voor avond-, matinee- en familievoorstellingen die je vindt in het overzicht van de ticketprijzen op het reservatieformulier en niet voor voorstellingen georganiseerd door derden die in de loop van het seizoen te gast zijn in CC Leopoldsburg.

 Boek online!

  • Geen extra reserverings- of handlingskosten

  • Print zelf je tickets uit na online betaling

  • Kies zelf je plaats(en) in de schouwburg

  • Boek tickets wanneer het je uitkomt / Geen wachttijden aan balie of telefoon