MUZIEK Daalman

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Actieprijs: € 11
Voorverkoopprijs: € 12
Basisprijs: € 13
Abopas 2019-2020: € 10
Leopas 2019-2020: € 10
TROEPkaart 2019-2020: € 7
Daalman, het alter ego van Davy Alfons Macquoi, was al sessiemuziekant bij verschillende artiesten (o.a. Tourist LeMC), maar hij doet het ook solo! Deze Nederlandstalige troubadour hoorde je al op verschillende Vlaamse radio- en tv-zenders en wordt getipt als upcoming man in de Vlaamse muziekscene. Kom af en oordeel zelf!

Met zijn éérste plaat in 2014 was deze Nederlandstalige troubadour regelmatig te horen en te zien verschillende Vlaamse podia alsook op Vlaamse radio en tvzenders. Terwijl hij verder schrijft aan nieuw materiaal, brengt Daalman in januari 2017 een tweede verzameling songs uit via zijn eigen independent label ‘Songboost’.

Op deze EP "Onder De Radar" zingt de troubadour over tijdreizen, scheren door het universum, verborgen wegen en zijn zoektocht naar een vierde dimensie. Dankzij deze tweede EP komt Daalman in contact met producers Youssef Chellak (van o.a. Tourist Le MC), BC Lunaman (van o.a. Felix Da Housecat, Bart Peeters) en Wouter Van Belle (van o.a. Novastar, Gorki, Noordkaap, Kowlier). Met hen werkte hij aan een nieuwe plaat die in het najaar van 2018 verscheen bij het platenlabel Petrol (tevens de stal van o.a. 't Hof van Commerce, Ertebrekers, De Mens).

Daalman… een must voor oor en oog om weg te dromen, zo mooi Nederlandstalig.

► Een filmpje: