Dagmar Chittka | Diep in zee (2-6j)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Vriendenprijs: € 6
Er wordt dans, vormgeving, muziek en live projectie op een fantasievolle en verrassende manier gebruikt. De live projectie is als een levend prentenboek wat in een bijzondere beeldtaal tot leven komt.

In ‘Diep in Zee’ wordt het publiek geprikkeld om al hun zintuigen open te stellen om op ontdekkingsreis te gaan in de onderwaterwereld van de zee. Het is een beeldende en zintuigelijke dansvoorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar.

De kinderen krijgen achteraf de mogelijkheid om actief te participeren en worden uitgenodigd om mee te beleven, mee te voelen en ook mee te doen.

Dagmar Chittka is de drijvende kracht achter Stichting Rauher Engel. Inmiddels maakt zij ruim 10 jaar danstheatervoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin bijna niet wordt gesproken.

Het werk van Rauher Engel is een grillige mix van beweging, dans, spel en humor. De fysieke intensiteit, lyrische beelden en absurde elementen geven Dagmars voorstellingen een geheel eigen karakter; verfrissend en eigenzinnig, en altijd nieuwsgierig naar de wereld om haar heen.