HUMOR David Galle | Komt

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 13
Voorverkoopprijs: € 14
Basisprijs: € 15
Abopas 2019-2020: € 12
Leopas 2019-2020: € 12
TROEPkaart 2019-2020: € 7
In de tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten gaat David Galle tegen de stroom in. Zonder filter, op zoek naar de klik zonder muis, contact zonder stopcontact. Niet op tv of online. Hij komt. Analoog, in het echt en recht voor uw neus. Kom af, want David Galle komt!

Geen gemanipuleerd verhaal vol zelfvertrouwen met alleen maar gefilterde momenten waar zijn schoonste kant goed uit komt. Neen, dit is het verhaal van een mondige twijfelaar. Dat zie je niet veel meer.

David Galle (°1980) is ondertussen 15 jaar actief als standup-comedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma's 'De Kazakkendraaiers' en 'Twee tot de Zesde Macht' (één), en acteerde hij in het sketchprogramma 'Echt niet oké' (één) en de successerie 'Bevergem' (Canvas).

Als voorprogramma brengt Galle 'Friends are Magic' mee. Friends are Magic lijkt wel euforische lo-fi stadiumrock op akoestische gitaar met Eva Binon en Jason Dousselaere, beiden springlevend mede dankzij hun extreme gezondheid. Hebben ze een te groot geloof in de gelukzalige magie van de realiteit? Is troost door vrijheid niet een beetje hun dingetje? Moest hun band een landschap zijn, welk zou dat dan zijn? 

“Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.” (De Standaard)

Website: www.davidgalle.be

► Geniet alvast van eerder werk op de planken!