SHOW De KeaVers | VERWENvoorstelling 3

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basisprijs: € 12,5
Leopas 2018-2019: € 12,5
Abopas 2018-2019: € 12,5
Verwenvoordeelkaart 2018 - 2019: € 0
Liedjes van The Beatles, maar dan vertaald in het Nederlands! Vier rasmuzikanten uit Diest verrassen je met eigenzinnige covers, leuke weetjes en ongewone instrumenten.

The Beatles zijn waarschijnlijk de belangrijkste band in de geschiedenis van de rock- en popmuziek. Hun nummers werden ontelbare keren gecoverd door vele artiesten en muzikanten in de meest uiteenlopende genres.

De KeaVers voegen daar nog een dimensie aan toe. Zij vertaalden liedjes van The Beatles in het Nederlands op een eigen, eigenzinnige manier, maar met respect voor de originele boodschap en sfeer. Zo wordt "ticket to ride" een "VIPkaart voor twee".

De KeaVers bestaan uit vier rasmuzikanten uit de regio Diest, Vlaams Brabant. Hun biografie spreekt voor zich. Zoals the Beatles integreren zij graag ongewone en uitdagende instrumenten in hun nummers. Hun muzikale smaak is heel uiteenlopend, maar in deze band hebben ze elkaar gevonden in een gemeenschappelijke fascinatie.

Hun optredens variëren van een representatieve keuze uit het oeuvre van The Beatles tot een avondvullend chronologisch overzicht met naast de nummers ook leuke weetjes.

>> website
www.dekeavers.be

De KeaVers met onder andere Ver van hier, de Nederlandse vertaling van Yesterday van The Beatles: