FAMILIEFILM De Kleine Heks - vanaf 6 jaar

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basisprijs: € 3
groepskorting (vanaf 10 p.): € 2
Als De Kleine Heks betrapt wordt op het heksenfeest – ze is nog maar 127 jaar en mag daar niet komen! – gaan de poppen aan het dansen…

De Kleine Heks wil dolgraag dansen op het grote heksenfeest op de Bloksberg, maar daar is ze met haar 127 jaar nog véél te jong voor… Koppig als ze is, besluit ze tóch te gaan en sluipt stiekem binnen.

Als ze betrapt wordt, gaan de poppen aan het dansen. Binnen een jaar moet het heksje bewijzen dat ze het feest waardig is door ALLE spreuken uit het magische boek uit haar hoofd te leren. Lukt haar dat niet, dan mag ze NOOIT MEER terugkomen! Als dat maar goed gaat…

Samen met haar raaf Abraxas en vriendjes Thomas en Fietje beleeft ze talloze avonturen diep in het bos, leert ze (letterlijk met vallen en opstaan en soms ondersteboven) op haar bezemsteel vliegen en oefent ze haar spreuken, maar die draaien weleens anders uit dan verwacht.

Ja, de allerbeste heks worden, het is niet gemakkelijk…. Naar de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler. Een extra dosis sprookjes nodig? Boek ook een ticketje voor Roodkapje, de musical (3+).

Trailer: 

Voorzien einde: +/- 16.00 uur

Nederlandstalige versie