KINDERMUSICAL DeepBridge | Sneeuwwitje (4+) - NIEUWE DATUM

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Actieprijs: € 25
Basisprijs: € 26
ABOpas 2020-2021: € 22,5
LEOpas 2020-2021: € 22,5
Dé instapmusical voor jonge kinderen. Het bekende sprookje krijgt een nieuw jasje, een nieuw script, nieuwe muziek, decors en kostuums. Sneeuwwitje remixed, doorspekt met sprookjesmagie, humor en catchy liedjes. Als publiek word je actief betrokken bij de voorstelling, meezingen en -dansen mag en nadien mag je in het decor op de foto met de cast. Kom verkleed!

Een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families, zo omschrijf je het beste de musical ‘Sneeuwwitje’. We pakken uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. Sneeuwwitje remixed.

‘Sneeuwwitje’ is net als vorige producties ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

We dompelen iedereen onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling waar iedereen samen geniet. De voorstelling is doorspekt met humor, en de liedjes zijn catchy meezingers. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling, meezingen en -dansen mag. Na de show mag je in het decor op de foto met de cast.

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Ook Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke zijn opnieuw van de partij, als een gloednieuw komisch duo, koningin Frida en knecht Floris. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke en is understudy voor de Koningin.

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauviller en Zoë Guisson vervolledigen de cast.

Speelduur +/- 70 minuten.

Website: www.deepbridge.be/shows/sneeuwwitje/

Trailer: