KINDERMUSICAL Efteling Theater Producties | De Grote Efteling Koekoek Show (8+)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Actieprijs: € 20
Basisprijs: € 22
ABOpas: € 19
LEOpas: € 19
Als Roodkapje tegen Klein Duimpje zegt dat hij te klein is, is voor hem de maat vol! Hij wil niet meer klein, maar groot zijn! Maar hoe wordt iemand groot? Heks maakt sluw gebruik van de wens van deze kleine jongen en tovert hem groot, maar niet zoals hij in gedachten had… Als snel staat heel het Sprookjesbos weer op stelten! En Klein Duimpje ontdekt of groter zijn eigenlijk wel zoveel beter is…

Komend theaterseizoen 2021-2022 zal de Efteling in plaats van de geplande “Eftelingmusical Sprookjesboom, een gi-ga-gantisch avontuur!” een nieuwe theaterproductie brengen. Op de geplande data komen we graag naar uw theater met een geheel nieuw concept voor de doelgroep 8+.

Waarom deze verandering van titel?

Als Efteling theaterproducties willen we ons publiek telkens verrassen met kwalitatief hoogstaande producties. Deze voorstellingen moeten een herkenbare Efteling signatuur hebben. Want, zo weten wij uit onderzoek, dit is wat het theaterpubliek van ons verwacht.

Afgelopen jaren hebben we voor verschillende doelgroepen succesvolle producties gebracht. Bij het uitwerken van onze nieuwe ideeën realiseerden wij ons dat er één belangrijke doelgroep is voor het theater en voor de Efteling waarvoor wij nog geen voorstelling hadden ontwikkeld; de doelgroep gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Een doelgroep waarvoor nu te weinig specifiek theateraanbod is.


Bij het verdiepen in deze doelgroep zijn we tot een heel tof concept gekomen. We hebben bestaande onderzoeken geraadpleegd en zelf extra onderzoek gedaan. Door te kijken naar interesses van de doelgroep 8+ zien we dat spel & spanning en pranks & grappen hoog scoren, ze de voorkeur geven aan vlogs en echte mensen en graag kijken naar sarcastische en absurdistische tekenfilms of met andere familieleden naar grote familieshows. Onze nieuwe show heeft dit allemaal in zich.

In deze show laten we beleving en storytelling van de Efteling samen komen in een nieuwe theatervorm die de kracht van de Efteling en het theater optimaal benut met spellen, verhalen, experimenten, spanning, interactie en humor.


Houd je van pranks? Ga je graag de strijd aan? Draai jij je hand niet om voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste theatershow van de Efteling. Een waanzinnige achtbaan van grappen, experimenten en spectaculaire challenges. Je bent wel koekoek als je niet komt!
Dit theaterseizoen brengen we als Efteling een theaterproductie voor de doelgroep 8+. Doe mee met verschillende experimenten, speel mee met de jongens tegen de meisjes of voel de kriebels in je buik tijdens de g-kracht challenge. En wat dacht je van eens Speedmusical, een te gekke Efteling quiz, Niemand Weet (antwoorden op Efteling vragen), Zeepkist / boobytrap bouwen, Het Koekoek spel, Piraña Race, Kippen Bingo!, Vuurzwaard gevecht, etc.
Door het combineren van interactie en storytelling en met een grote dosis humor zetten we samen de boel op z’n kop in deze unieke theatervoorstelling. Vanuit een koekoeksklokken decor wordt de show gehost door 2 aansprekende presentatoren (M/V), maar of zij alles goed in de hand kunnen houden is maar de vraag…