Elastic & Francesca | El Spectacolo

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 19,00
Vriendenprijs: € 15
TROEPkaart: € 8
Kom ontdekken hoe een pseudo-groot artiest, bijgestaan door een pseudo-assistent, een pseudo-grootse show omtovert tot een wervelwind van gekke, grappige en onhandige momenten.

Na het aantrekken van meer dan een miljoen abonnees op Tik-Tok en het vermaken van tientallen miljoenen internetgebruikers met hun humoristische mini-video's in de afgelopen maanden, is ELASTIC terug in Leopolsburg als duo met zijn partner FRANCESCA.

Of het nu tijdens hun solocarrière van meer dan 30 jaar is of als duo sinds 6 jaar, deze twee artiesten hebben internationale referenties verzameld: Montreal's ‘Just For Laughs’ Festival, het Monte Carlo Circus Festival en talrijke televisieoptredens in verschillende landen... Van cabarets tot theaters, van Las Vegas tot Japan, ze zijn overal en zullen in Leopolsburg zijn om ‘EL SPECTACOLO!’ te presenteren.

Mis ze niet!

Wie zal als eerste bezwijken onder de opeenstapeling van blunders van de ander? Wie zal toegeven aan zijn gevoelens voor de ander?

Wie is de ware artiest van deze show?

Deze twee personages zullen uw hart raken en uw lachspieren tot op het bot prikkelen!

Met nauwkeurigheid, medeplichtigheid, liefde, heldendaden, artistieke voorstellingen en vaak met ‘niets’, nemen Elastic en Francesca je mee naar ‘EL Spectacolo’! Lachen gegarandeerd!