HUMOR Els De Schepper | Heeft besloten er geen eind aan te maken - NIEUWE DATUM!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 26,00
Actieprijs: € 24
Voorverkoopprijs: € 25
Basisprijs: € 26
Abopas 2018-2019: € 23
Leopas 2018-2019: € 23
Vlaanderens bekendste cabaretière kan je tegelijkertijd ontroeren en doen bulderlachen, met rake observaties en knappe zelfgeschreven nummers. Boek snel!

De voorstelling van Els De Schepper (Heeft besloten er geen eind aan te maken) op vrijdag 12 oktober 2018 verhuist om productionele redenen naar een nieuwe datum: zondag 14 april 2019 om 20.15 uur.

De tickets die je kocht voor deze voorstelling blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum, daarvoor hoeft je dus niets doen.

Schrijf de nieuwe datum alvast op de tickets, zodat er geen vergissingen mogelijk zijn.

Past de nieuwe datum je niet, dan betalen wij de tickets volledig terug. Wil je dat we het bedrag overschrijven, bezorg de balie dan je rekeningnummer (reservatie@ccleopoldsburg.be of tel. 011 34 65 48) of je kan aan de balie ook een tegoedbon krijgen.

Première Limburg

Vorig seizoen bewees Els met haar show ‘Red Mij!’ voor het tweede jaar op rij dat ze helemaal terug is. En hoe. Haast overal uitverkochte tickets bewijzen dat Vlaanderen van Els houdt. En Els leeft voor haar publiek.

Els de Schepper heeft een besluit genomen. Ze zal blijven léven. En hoe! Vanaf nu gaat Els zich enkel nog amuseren.

Al heeft het leven haar de afgelopen jaren regelmatig dikke kletsen uitgedeeld en al weet ze soms niet waar die allemaal voor hebben moeten dienen. Eén ding staat als een paal boven water: Els lééft met veel goesting! En ze wil u ook aansteken!

Dat zal ze trouwens niet op haar eentje doen… Zo krijgt ze hulp van de ondertussen legendarische “Rita uit Gent”, die deze keer haar immer optimistische maar totaal politieke incorrecte vriend “de Vettige Nonkel” meebrengt. “Klein Elske” belt met de preventielijn en weet met haar kinderlijke naïviteit alle harten te doen smelten. “Manneke Pis” geeft zijn waterige kijk op wie hij allemaal ziet passeren aan zijn fonteintje. Bovendien is er de deurenkomedie “Els is om zeep!”, waarbij de voltallige alter ego-cast tot hun grote paniek te horen krijgt dat het testament van Els verloren werd gelegd. Wat nu? Is Els écht om zeep? Of niet? Een hilarische whodunit in zuivere slapstickstijl!

Denk dus maar niet dat je de zaal triest zal verlaten. Integendeel. Els kijkt vanaf nu door een eigenhandig geconstrueerde roze bril naar het leven. En u binnenkort ook.

>> website
www.elsdeschepper.com

>> Els de Schepper als… foetus: