TE GAST Emmily and the 4 Stars | Country Stars

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 13
Voorverkoopprijs: € 14
Basisprijs: € 15
Abopas 2019-2020: € 12
Leopas 2019-2020: € 12
Vijfkoppige liveband met twee extra gasten brengen je een country-avond met een zeer gevarieerd aanbod. Gefascineerd door Tammy Whynette, Lynn Anderson, Billie Jo Spears, Glenn Campbell, Dolly Parton en vele andere country legendes bezorgen zij jou een avond van topformaat!

Deze Limburgse formatie staat gekend voor het brengen van een zeer gevarieerd repertoire. Gedreven door 4 muzikanten voelt zangeres Emmily zich meer dan ooit thuis op het podium. Wat voor haar een late roeping leek te zijn is niet meer weg te denken uit haar leven.

Deze band voelt zich thuis op elk podium, alsook in diverse stijlen. Er is nog één grote droom: een country-avond, want bij deze muziek ligt nu éénmaal haar hart. In dit avontuur gingen ze op zoek naar extra muzikale versterking. Voor de gelegenheid staan 7 toppers voor u klaar met een zeer gevarieerde song –keuze, van een gevoelig duet tot country-rock.

Je droomt gewoon even weg, je zingt mee met die bekende song, soms krijg je kippenvel bij een tot dan toe onbekend liedje. Ongedwongen en dicht bij het publiek, dat is de kracht van deze band!