Ensemble Zuiderwind | Villa Musica (6+)

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Vriendenprijs: € 6

Waar

‘Villa Musica’ is een muzikaal verhaal over het leven van muzieknoten die de gekste avonturen beleven. Zouden ze hun Villa kunnen redden?

Mensen (zelfs hele kleine) warm maken voor muziek is een missie die we delen met Muziekvereniging Orbis en Academie Beringen. Daarom slaan we de handen in elkaar; we trakteren de kinderen op een voorstelling vol meezingliedjes én workshops en laten hen kennismaken met de instrumenten uit de voorstelling. Spelenderwijze leren de kinderen ook muzieknoten kennen.

Zing en speel mee met Ensemble Zuiderwind, sopraan Aline Lermytte en Mevrouwtje Si. Familie Fa, neefje Do en oude dame Mi met haar poes Miauw: ze leven allemaal samen in een groot, hoog huis: Villa Musica! Hun mooie huis heeft echter dringend nood aan reparaties, en daar zijn veel centjes voor nodig. Zullen ze de oude bruine munten, die ze op zolder gevonden hebben, kunnen omtoveren in blinkende waardevolle munten?

Deze familievoorstelling is eveneens een muziekeducatief project en is opgebouwd uit vijf workshops en een voorstelling.

Eerder werk!

Credits:

Muziek en verhaal: gebaseerd op 'Residentie Musica' van Jan Coeck
Muziek ouverture: Gregory Ksiondzyk
Vertelster en sopraan: Alyne Lermytte
Ensemble: fluit, hobo, klarinet, hoorn, fagot