MUZIEK Eva-Jane - NIEUWE DATUM

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Actieprijs: € 13
Voorverkoopprijs: € 14
Basisprijs: € 15
ABOpas 2019-2020: € 12
LEOpas 2019-2020: € 12
TROEPkaart 2019-2020: € 7
Promocode: € 10
Eva-Jane Smeenk heeft een stem om ‘U’ tegen te zeggen! Ze zingt al jaren als achtergrondzangeres bij Miguel Wiels, Café Flamand, K3, Clouseau en is de vaste vrouwelijke stem bij ‘Liefde voor Muziek’… Maar nu treedt ze zelf in de spotlights!

Eva-Jane is een Nederlandse zangeres die opgroeide in een familiale muzikale omgeving, met een zingende mama en een muzikant als papa. Eva Jane ken je zeker al als zangeres bij o.a. Miguel Wiels, Café Flamand, K3, Clouseau, Voor oa. het programma "Liefde voor Muziek” is Eva Jane de vaste vrouwelijke stem en ze schreef ook al tal van songs voor andere artiesten.

Persoonlijk bericht van Eva Jane!

Op 19-jarige leeftijd bracht Eva Jane al een éérste soloplaatje uit “Queen of Bees” waarna ze zich bewust wat meer op de achtergrond terugtrok om ook zelf meer te kunnen gaan schrijven en componeren.

Ondertussen heeft ze al meerdere single’s uitgebracht zoals ‘Drinking Champagne Like It’s Milk’, ‘Never To Never Again’, ‘Spinning Around’, ‘Beautiful Face’...

Tijdens de show passeren er nieuwe, oude, gekende en … minder bekende nummers van artiesten die in het leven van Eva Jane iets betekend hebben en waarover Eva Jane dan ook graag grappige anekdotes verteld met haar leuke en spontane Nederlandse tongval.


► Een filmpje: