KINDERMUSICAL Event-Team | Arthur & de strijd om Camelot, de musical (5+) - UITGESTELD

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Actieprijs: € 18
Voorverkoopprijs: € 18
Basisprijs: € 20
Abopas 2019-2020: € 17
Leopas 2019-2020: € 17
De jonge Arthur heeft het niet gemakkelijk; hij wordt gepest en ook thuis gaat het niet zo goed. Als hij tijdens een storm geraakt wordt door de bliksem, ontwaakt hij in de wereld van zijn lievelingsverhaal, de wereld van zijn grote held: Koning Arthur! (Org. Event-Team).

Duik samen met de dappere Arthur en Merlijn de tovenaar in dit spannende, grappige én swingende musicalavontuur! De legende is speciaal voor de hele familie vertaald naar een humoristische, hippe en avontuurlijke familiemusical (vanaf 5 jaar).


UNIEK AANBOD!

Kinderworkshop ‘musical’ 
Heb je een ticketje voor ‘Arthur’, dan mag je gratis meedoen met de kinderworkshop ‘musical’. Let op: vooraf inschrijven is verplicht en kan tot vrijdag 10/04! Neem een lunchpakketje mee voor tijdens de pauze.

Kijken naar een voorstelling is fijn, maar heb je zelf al eens kennis gemaakt met wat je op een podium allemaal kan doen? Kom in korte workshops proeven van zang, theater en dans. Op een toffe manier kan je uitproberen of het iets voor jou is. Ook als je al eens op een podium gestaan hebt, is het fijn om samen te zingen, te spelen of te dansen. Na de 3 workshops van telkens een half uur, plakken we alles samen en brengen we met de ganse groep een kort toonmoment voor iedereen die geïnteresseerd is.

Planning
11.30u. - 12.00u.: workshop 1
12.00u. - 12.30u.: workshop 2
12.30u. - 13.00u.: lunch
13.00u. - 13.30u.: workshop 3
13.30u. - 14.00u.: alles samenvoegen en kort toonmoment (in de foyer?)

Door People On Stage
Begeleiding: o.a. Senne Jonckers (De Grote Rappèl) & Neel Hannes

Brunch voor ouders
11.00u – 13.30u

Kom je met de kids naar ‘Arthur’ kijken, dan doen we je graag een rustig middagje cadeau. Voor slechts 10 euro ben je welkom in onze ‘ouderopvang’ voor een heerlijke brunch met een glaasje cava tussen 11u en 13u30. 

Neem een boek mee, luister wat muziek, geniet van een lekkere brunch en relax terwijl de kinderen meedoen aan de gratis workshop. Vanaf 13u30 kan je kijken naar een toonmoment, waarna jullie samen een spannende musical gaan bekijken een de zaal. Zalig zondagje, toch?

>> INSCHRIJVING KINDERWORKSHOP

>> INSCHRIJVING BRUNCH OUDERS


Van de makers van Dolfje Weerwolfje en Roodkapje.

Op school wordt Arthur gepest en thuis kan hij totaal niet overweg met zijn stiefmoeder. Vaak droomt hij weg bij de verhalen van zijn grote held: Koning Arthur.
Wanneer hij tijdens een hevige storm geraakt wordt door de bliksem ontwaakt hij in de wereld van zijn lievelingsverhaal.
Samen met de mooie Guinevere en de stoere ridder Lancelot gaat hij op zoek naar het
magische zwaard in de steen.
Helaas is ook de kwaadaardige popdiva Morgana op zoek naar het magische voorwerp.
Samen met haar domme hulpje Mordred zet ze alles op alles om Arthur en zijn vrienden te dwarsbomen.

Wie zal als eerste het zwaard vinden?