Events On Hold

Beste cultuurliefhebber

Net als we elkaar mogen terugzien, steekt Corona er weer een stokje voor.

Zoals je weet, zijn de besmettingscijfers intussen zo hoog, dat onze gezondheidszorg danig overbelast wordt. Hoewel wij alle (verstrengde) maatregelen en protocollen strikt toepassen en ervan overtuigd zijn dat elke voorzorg genomen is om veilig te organiseren, begrijpen wij de beslissing van de overheid om de cultuurcentra te sluiten. Dit is ons aandeel om het onderling contact tussen mensen zoveel mogelijk te verminderen zodat het virus de komende weken geen enkele kans meer krijgt om zich verder te verspreiden. Daarom worden alle activiteiten van het cultuurcentrum al vanaf donderdag 29 oktober voorlopig stopgezet tot en met 1 april; alle shows, films, kinderactiviteiten, cursussen en workshops kunnen tot die datum niet plaatsvinden. Ons cultuurhart bloedt, maar dit is onder deze omstandigheden de enige juiste koers om te nemen.

Wij gaan zo snel mogelijk op zoek naar nieuwe data voor de geplande activiteiten in deze periode. Zodra de nieuwe datum bekend is, nemen wij meteen weer contact met jou op. Ons gebouw is gesloten, maar telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar tijdens de openingsuren en achter de schermen blijven wij aan het werk.

Had je tickets voor meerdere mensen? Verwittig dan zeker ook je gezelschap (van op afstand, uiteraard). We volgen de situatie nauw op en kijken er naar uit om onze activiteiten op een later moment veilig te kunnen hervatten. Laat ons hopen dat de besmettingen snel weer dalen. Tot die tijd, zorg goed voor jezelf en je naasten, blijf de zes gouden regels toepassen en steun elkaar zo goed mogelijk in deze moeilijke tijden. Hopelijk zijn deze inspanningen een investering in een mooi en veilig jaareinde. Samen komen we erdoor!