Steven Delaere - Illusoirée

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Actieprijs: € 14
Voorverkoopprijs: € 15
Basisprijs: € 16
Abopas 2017-2018: € 13
Jongerenkaart 2017-2018: € 7
Jonge close up-goochelaar en pianist – bekend van Belgium’s Got Talent en Ketnet-reeks Trix – betovert je met live-muziek, klanken, magie, kaarttrucs, theater en een vleugje poëzie.

Op het podium: een vleugelpiano, een tafeltje en een stoel, een kast met attributen, een grote fotokader (die later een belangrijke rol zal blijken te spelen in het verhaal), en een videoscherm waarop de close-up acts geprojecteerd worden. Tijdens de act wordt Steven bijgestaan door een manusje-van-alles: Mario.

De link tussen muziek en magie blijkt erg goed te werken. Het is eraan te merken dat Steven naast een uitstekend goochelaar, ook een professioneel muzikant / pianist is. In verschillende acts slaagt Steven Delaere erin de toeschouwers actief te betrekken. Ook aan het verbazen van goochelaars is gedacht … een aantal compleet nieuwe technieken worden gebruikt en het blijft dan ook gissen naar hoe sommige effecten werken. Erg leuk.

Voor de realisatie van deze theatershow ging Steven in zee met regisseur Steven Duyck en ontwerper / goochelaar Roger Van Hecke, die als bevriend creatief consulent reeds meerdere projecten samen met hem uitwerkte. Ze schreven een scenario met een goed doordachte verhaallijn, waarbinnen de combinatie van magie en muziek op een professionele en stijlvolle manier gepresenteerd wordt. Een vertoning die meer is dan een loutere opeenvolging van goochelacts. Een aanrader dus!

Website: http://www.stevendelaere.com/

Steven Delaere aan het werk tijdens Belgium’s Got Talent, alsook enkele beelden uit ‘Illusoirée’ zelf.

illusoirée - Steven Delaere from steven duyck on Vimeo.