Event-team - Dolfje Weerwolfje, de musical (5+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen.Meer info op www.vliegjemee.be!

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Actieprijs: € 16
Voorverkoopprijs: € 16
Basisprijs: € 17
Abopas 2017-2018: € 15
Leopas 2017- 2018: € 15
Dolfje is een gewoon jongetje, tot hij dat opeens niet meer is… Op een nacht verandert hij opeens in een wolf! Spannende musical voor het hele gezin, gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon. In de cast o.a. Jan Schepens en Dorothy Wuyts. Voor de voorstelling hebben we nog een spannende verrassing!
(Org. Event-Team vzw)

Let op: start al om 14.00 uur!

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Of dat denkt hij toch, tot er iets heel bijzonders gebeurt… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders; Dolfje verandert…

In het kille maanlicht worden zijn handen opeens kleine klauwen en op zijn hoofd groeien zomaar twee puntoren. Alsof dat niet genoeg is, krijgt hij er nog een pluizige witte staart bovenop! Dolfje is een… WEERWOLF!

De jongen zal moeten leven met het feit dat hij met volle maan zomaar pardoes in een wolf verandert, maar zoiets zet natuurlijk zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Voor de voorstelling hebben we nog een spannende verrassing!

Cast:

Cast: Jan Schepens, Katja Retsin, Dorothy Wuyts en anderen

Script: Jasper Verheugd
Liedteksten: Allard Blom
Muziek: Peter van de Witte
Decor: Joris van Veldhoven
Regie: Olivier De Meyer


Website: http://event-team.be/

► Alvast een voorsmaakje!