SHOW Louis Neefs, wat een leven

Tickets

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Actieprijs: € 16
Voorverkoopprijs: € 17
Basisprijs: € 18
Jongerenkaart 2018-2019: € 7
Abopas 2018-2019: € 15
Leopas 2018-2019: € 15
groepskorting (vanaf 10 p.): € 16
Bijzondere hommage door zus Connie, haar dochter Hannelore, musicalster Hans Peter Janssens en drie muzikanten, met alle evergeens, liedjes van zijn idolen én mooie anekdotes.

KVLV Heppen verkoopt achteraf warme drankjes!

Hij zou nu tachtig zijn en daarom brengen zus Connie Neefs en zijn nichtje Hannelore, samen met musicalster Hans Peter Janssens Louis Neefs - Wat een Leven naar de Vlaamse theaterzalen.

Zij zingen niet enkel Louis’ onvergetelijke liederen tijdens dit muzikale verhaal, maar vertellen ook over vrienden en collega’s die zijn pad kruisten. Verder is er aandacht voor de idolen uit zijn platenkast en de vele sterren die hij op festivals leerde kennen met liedjes zoals Puppet on a string, de Troubadour, un Jour un Enfant, Vivo Cantando, Boom Bange bang, If I were a rich Man. Benjamin, Margrietje, Annelies, ‘t Was altijd zo, Wat een leven: allemaal liedjes die in ons collectief geheugen gegrift staan. Deze en zovele andere toppers van de Vlaamse zanger worden door Connie Neefs, Hannelore en Hans Peter Janssens op het podium neergezet als hulde aan één van de grootste Vlaamse zangers.

Louis Neefs heeft van 1959 tot die tragische kerstdag in 1980 gezorgd voor een indrukwekkend repertorium. Met zijn fluwelen stem realiseerde hij hits met liederen als Mijn dorp in de Kempen, Oh oh ik heb zorgen, Martine, Laat ons een bloem en Aan het strand van Oostende.

De liederen van Louis Neefs hebben nog niets van hun frisheid verloren, ook de problematiek die hem bezig hield, is vandaag nog brandend actueel. Want Louis Neefs was niet alleen een eminent zanger. Hij wilde een betere wereld en stapte daarom in de politiek. Hij kwam op voor het Vlaamse lied. Hij maakte buiten de landsgrenzen furore in Nederland, Oostenrijk, Spanje, Duitsland en Griekenland.

Connie Neefs, Hannelore en Hans Peter Janssens zingen tijdens dit concert ook Jennifer Jennings, Liliane, Oma, Als je bij me bent en kiezen verder nog uit andere liederen.

Ongelooflijk, maar waar: meer dan 36 jaar na zijn dood blijft Louis Neefs één van de meest gedraaide Vlaamse zangers, staat hij met drie nummers in de Top 100 van de Lage Landen en blijft hij erg geliefd bij de mensen, jong en oud.

Ongelooflijk, maar waar: meer dan 36 jaar na zijn dood blijft Louis Neefs één van de meest gedraaide Vlaamse zangers, staat hij met drie nummers in de Top 100 van de Lage Landen en blijft hij erg geliefd bij de mensen, jong en oud.

De muziek is in handen van een trio uitstekende muzikanten:
Eric De Vos: toetsen, bewerkingen
Peter Verbraken: gitaar, banjo, contrabas
Gan Van Wouwe: saxen, klarinet, fluit

>> website
www.neefs.com/louis-neefs-hommage

De trailer van Louis Neefs, wat een leven: